CINC ideal jornada 26-27 Octubre

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-3

ORIOL ROY (PORTER-JUGADOR) – El capità del Juvenil ha sigut peça important en la victòria contra el Martorell, encara que tots els jugadors han fet un bon partit. Uri es un gran jugador d’equip que aporta: seguretat en defensa, lideratge en pista, entrega i intensitat durant tots els minuts, bones combinacions i sortida de pilota i a més, aquesta jornada aconsegueix marcar dos grans gols. Premi més que merescut

SOFIA (TANCA) – Intensitat brutal i jugadora mes activa. Repeteix en el 5 ideal amb les seves grans actuacions en els 2 partits disputats pel seu equip.

POL PUJADES (ALA) – Molt bon partit del tanca amb el Infantil de Pol. Fa el seu millor partit d’aquesta temporada, tornant un cop més a donar molta seguretat en defensa i aconseguint un gol més pel seu compte personal. A més va jugar amb el Aleví fent 2 gols i una assistència.

BRYAN (ALA) – Pòquer de gols que no ha servit per remuntar el partit però si per donar moral al equip per seguir lluitant. S’està destacant com a golejador en aquest inici de temporada en el seu primer any amb la samarreta groc i negre.

ARAN CASTILLO (PIVOT) – L’Ala-pivot del juvenil ha arrancat molt bé la temporada després de perdre’s la pretemporada i les primeres jornades de lliga per una malaltia vírica. És un reforç de luxe que aportarà molt treball a l’equip, com en aquesta ocasió que va tenir la recompensa del gol

CARLOS CAMACHO – GIGI – BAZAGA (COS TÈCNIC) – El juvenil A està debutant en la Divisió d’Honor a un gran nivell, disputant tots els partits de forma brillant. Tot això és, en part, gràcies a la feina feta durant la setmana del cos tècnic. Aquesta setmana segona victòria a la categoria després de un partidàs a casa.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: