Montornès – Infantil Polpi 2-1

Partit en el qual passats el 5 primers minuts l’equip va mostrar una gran intensitat, però aquest any estan faltant els gols i per part de tots, perquè no hi va haver jugador que no tingues la seva oportunitat de marcar.

Infantil Polpi

L’equip rival en canvi va marcar las seves oportunitats en dues contres. El nostre equip va mantenir la intensitat i va aconseguir el gol gràcies a un gran xut de Pablo quan quedaven ja cinc minuts per al final i van tenir temps per remontar però no va ser possible. Aviat arribaran els gols i amb ells les victòries, les ganes que posa l’equip fà que s’ho mereixin.
1,2,3 MATARÓ!!!!!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: