Juvenil B – Vic CFS 0-9

Jugadors: Cristian, Pol X., Aitor, Gorin, Carlos, Nico, Ayman, Aksel, Mousta, Bernat i Aran

El Juvenil B del Ciutat de Mataró va rebre en aquesta tercera jornada al Vic, un equip molt treballat amb més de dues temporades jugant junts, i campió l’any passat del seu grup.

juvenil b

Al partit s’arribava amb les baixes d’Ernest, Pol C. i Octavi (als que desitgem una ràpida recuperació), però amb el debut d’Ayman, Aran i del cadet Mousta.
A l’equip se li va demanar major intensitat en el joc, i poder competir fins al final del partit, situacions que no havien estat possibles en els dos primers partits. L’inici va ser esperançador, ja que la intensitat era l’adequada i no permetia als visitants estar còmodes a la pista. Tot i això, la qualitat del Vic es va anar imposant de mica en mica, i va aconseguir fer-se amo i senyor del partit. Els gols van anar progressivament caient del bàndol visitant, fins a establir el marcador en un 0-9 molt contundent. Sis gols van ser de contra atac, i 3 de paral·lela per banda. Els nostres van gaudir d’alguna oportunitat per fer el gol de l’honor, però no van estar encertats.
Partit per aprendre, per ser testimonis de l’alt nivell de la lliga i on es va veure les carències de l’equip en quant l’elaboració de la jugada i les definicions. Seguirem treballant, seguirem aprenent i seguirem gaudint del futbol sala com millor sabem.
1,2,3, Mataró!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: