CN Caldes – SPALL CFS Ciutat Mataró Juvenil A 2-1

El Juvenil “A” cau derrotat injustament a la pista del CN Caldes per 2 a 1. Els groc i negres van fer un bon partit i van merèixer treure un resultat favorable però no van saber aprofitar les seves ocasions.

juvenil A

Primera part sense gols amb un equip local tancat al seu propi camp i deixant la possessió de la pilota als nostres que van tenir ocasions per inaugurar el marcador però amb molt poc encert. Els locals van arribar també amb perill a la porteria defensada per Jan, sobretot en jugades aturades amb xuts exteriors però Jan va estar de nou espectacular a la porteria deixant-la a cero.

La segona va començar com la primera i el control del partit continuava sent dels nostres que van aprofitar una recuperació a pista contraria de Vivas que va assistir a David per fer el primer gol. Amb aquest resultat favorable no va canviar res i l’equip continuava arribant amb perill a la porteria de Caldes però en 3 minuts l’equip es va carregar de faltes, algunes d’elles massa estrictes per part de l’àrbitre, arribant a la cinquena a falta de 10 minuts. Tal com anava el partit i el criteri arbitral es veia venir que arribaria la sisena que no va tardar. Els de Caldes van aprofitar el doblepenal per empatar el partit però van seguir defensant a pista contraria. Més ocasions per part dels dos equips però van ser de nou els de Caldes que van estar encertats per marcar el segon que deixava molt tocat als nostres. Quedaven 6 minuts, un altre doble penal a favor dels locals però que va aturar un gran Aitor a la porteria que debutava en lliga. Ocasions claríssimes dels nostres per empatar jugant de porter jugador però no era el dia i a sobres a falta de 2 minuts, expulsió per doble groga a Vivas que deixava a l’equip amb un jugador menys. Aitor va aturar el doble penal i sorprenentment amb un jugador menys, vam tenir dos ocasions claríssimes per empatar el partit però el porter local va salvar el resultat i d’aquesta manera va finalitzar un partit amb un resultat molt injust.

La propera setmana, l’equip juga al Millan davant del Martorell, un bon equip que encara es troba invicte a la categoria.

Van jugar: Jan Maynou, Aitor Garcia, Alejandro López, Oriol Campà, David Caro(1), Sergio Vivas, Oriol Roy, Mario Guillen, Hugo Fernandez, Sergi Vilajuana i Rachid.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: