CINC ideal jornada 19-20 Octubre

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-2

MARC GUISADO (PIVOT) – Tot i la derrota del Aleví, Marc porta uns partits destacant per la seva lluita sobre del camp i el seu 1 contra 1 pràcticament imparable.

DAVID (ALA) – Ha començat la lliga a un gran nivell tant defensiu com ofensiu. Va marcar aquesta jornada contra Caldes però la nominació es per la seva tasca de jugador d’equip donant sempre sortida a la pilota i ajudant defensivament. Es troba en un gran moment.

AMAI (ALA) – Dos gols més pel nostre ala del Infantil de Pol Roy i Iván Tejedor, que ha començat l’any de forma excel·lent. Amb una esquerra fantàstica i amb un bon inici de temporada, està siguen un jugador clau en els últims partits

SOFIA (TANCA) – En el debut del Infantil Femení aquesta temporada. Ella aconsegueix el primer gol del equip en la categoria, a més de realitzar un partit força complert.

POLPI (PORTER) – Una gran segona part del porter del primer equip. Aturant 2 doble penals i salvant els seus en els últims minuts. Amb les seves aturades de mèrit el primer equip acaba la jornada com a líder de 3ª Nacional.

JOAN SERRA – EDGAR BOIX (COS TÈCNIC) – Els entrenadors del primer equip veuen com la dura feina que estan fent en els entrenaments tenen resultats els caps de setmana. Aquesta jornada, el primer equip acaba com a líder de 3ª Nacional.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s