At. Masnou – Infantil Adri 5-4

Els Mataronins tornen a marxar sense premi de la tercera jornada de lliga al caure 5-4 a la pista de l’Athletic Masnou.

Infantil Adri

Els nostres van entrar molt bé al partit i van crear perill però en dos errors els locals aprofitaven per posar el 2-0 al marcador. Després del temps mort demanat pels mataronins l’equip va reaccionar i molt ràpidament i primer Àlex i seguidament Hèctor feien el 2-2. Tot i la reacció de l’equip els locals conseguien posar el 3-2 a falta de dos minuts per acabar la primera part.

Al descans l’equip es va tornar a organitzar i va preparar la pressió. L’equip va sortir decidit a la segona part i Àlex posava l’empat a 3 al marcador. El Masnou tornava a avançar-se, 4-3, però al mateix minut una molt bona jugada de l’equip tornava a posar l’empat. Finalment a l’últim minut de partit el Masnou feia el definitiu 5-4 amb una falta a la frontal de l’àrea ben definida i mal defensada.

Molt poc premi pel treball dels jugadors que sens dubte van merèixer com a mínim l’empat. Continuem treballant!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: