AE Badalonès – Senior B 3-3

El Sènior “B” treu un empat a Badalona després de remuntar un 3 a 0 en contra en un mal inici de partit.

Senior B

L’equip es desplaçava a Badalona després d’aconseguir la victòria davant del Esmeralda en l’última jornada i sabent que es trobaria un equip que va aconseguir golejar a la primera jornada de lliga en la seva pista. Els jugadors entrenats per Edgar i Camacho van sortir forts amb una bona pressió però es van deixar sorprendre per 3 ocasions en jugades de pilota aturada pel rival. Jan, que va pujar del juvenil per defensar la porteria, va estar molt encertat però els locals van aprofitar els refusos i sobretot la poca concentració de la nostra defensa per encarar el partit i la victòria. La reacció dels nostres va arribar després del temps mort demanat per l’equip tècnic i Pacheco de jugada de falta assetjada va marcar el 3-1 abans del descans.
Els groc i negres van sortir a la segona part arriscant molt defensivament però tenien que tornar al partit. Marin va aconseguir el 3 a 2 que donava esperances als nostres. Els badalonins no aconseguien sortir de la gran pressió defensiva a pista contraria i quan ho feien es topaven amb inspiradíssim Jan a la porteria. Llavors va arribar l’empat dels nostres després d’una bona recuperació que va finalitzar Arnau amb un fort xut al primer pal al aprofitar un refús del porter local. L’equip es va carregar molt aviat de faltes arribant a la cinquena a molts minuts per finalitzar el partit però va saber aguantar fins a l’últim minut que l’àrbitre va xiular una falta inexistent que provocava la opció de poder guanyar el partit al Badalona si transformava el doble penal, però que va evitar Jan en una aturada de mèrit davant del seu millor jugador. Encara va quedar temps per a que Madrigal es plantés sol davant el porter local i intentés batre per dalt sortint la pilota a centímetres del pal.
Bon empat que sap a victòria després de remuntar un partit que es va posar molt complicat però amb els deures de millorar els inicis de partit i creure més en el nostre joc. L’equip es situa cinquens i el proper diumenge rep a casa al Sant Celoni “B”.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: