Cinc ideal jornada 12-13 Octubre 2019

Aquest és el CINC ideal Auto d’Ara de la setmana:

CINCideal-1

HUGO (PIVOT) – Molt bon partit del menut amb el benjamí. A més d’aportar molta verticalitat i joc al seu equip, ha destacat per anotar 3 dels 4 gols del seu equip.

BRYAN (ALA) – Aquesta setmana el jugador del primer equip ha hagut d’ajudar al sènior B a aconseguir la victòria davant la Esmeralda. Ha contribuït en 2 dels 3 gols del equip, a més de portar serietat i rigor tàctic al equip.

ALBERT RAMIS (ALA) – Al contrari que la setmana passada, aquest cop marca només dos gols en la victòria per 0 a 12, però es posa a l’esquena un cop més al seu equip donant molt joc i assistències de gol. Molt actiu en tots els moments del partit i sabent liderar a l’equip.

RANGEL (TANCA) – La seva nominació és un premi a les seves actuacions en els darrers partits del primer equip. Molt constant i treballador, ha aportat la seva intensitat i ganes en la treballada victòria del Senior A a la pista del Premià.

JAN (PORTER) – Amb les seves intervencions va mantenir a l’equip en tot moment en el partit i tot encaixar 4 gols va ser una de les peces claus en la primera victòria del Juvenil a la Divisió Honor

POL ROY – IVÁN TEJEDOR (COS TÈCNIC) – Un gran inici de campionat amb dos victòries contundents col·loquen el seu infantil a dalt de tot la classificació. Ara mateix 23 gols a favor i 2 en contra els avalen com a líders.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: