SPALL Ciutat Mataró Juvenil A – FS Gracia 5-4

El Juvenil “A” debuta a casa amb victòria per 5 a 4 davant del FS Gràcia de Barcelona. Els nostres afrontaven la segona jornada de lliga i el debut a casa a Divisió Honor davant d’un rival que venia de golejar a la primera jornada al Penya Esplugues. Els groc i negres han fet un partit molt complet però les errades defensives i el poc encert cara a porta ha fet que el resultat fos massa ajustat.

WhatsApp Image 2019-10-13 at 15.26.54 - Ae Enlleura't

Els mataronins aconsegueixen un parcial de 2 a 0 amb gols de Oriol Roy i Sergio Vivas després d’aprofitar les recuperacions a pista contraria però amb un fort xut creuat i una contra després d’un córner mal executat pels nostres, els barcelonins aconseguien empatar el partit. No van ser els millors moments però un gran Jan sota els pals i el oportunisme de Oriol Roy, va fer que ens anéssim al descans amb el resultat favorable de 3 a 2.

A la segona, l’equip va continuar amb la mateixa tònica però els de Gràcia feien molt de mal a les contres, sobretot a través del seu millor jugador, Lluis Bargalló que va aconseguir un hat-trick en el partit. Van empatar el partit però de nou els nostres es van avançar amb un gol en pròpia després d’un fort xut d’Alejandro que va sorprendre al bon porter visitant, que va treure molts gols a la segona part. En aquest moment van arribar els millors moments del Ciutat que arribaven amb molta claredat a porteria contraria però unes vegades el porter i altres el poc encert, feien que no pugés el cinquè gol local. I com es habitual, el que va arribar es de nou l’empat del rival en un a falta de 5 minuts pel final. Per sort, a la següent jugada, Vila en jugada individual va poder superar al porter visitant per marcar el cinquè gol que seria el definitiu després de defensar durant 3 minuts el gol de porter-jugador del rival i de bones intervencions de Jan a la porteria.

Tres punts importantíssims per poder agafar confiança en aquest nou projecte dirigit per Camacho, Gigi i Bazaga. Avui ha faltat encert cara a portera i minimitzar els errors però no ha faltat empenta ni intensitat durant els 40 minuts i aquest es el camí a seguir. Propera setmana juguem dissabte a la tarda a la sempre complicada pista del CN Caldes de Montbui.

Van jugar: Jan Maynou, Jordi Patullé, Alejandro López(1), David Caro, Oriol Campà, Oriol Roy(2), Sergio Vivas(1), Hugo Fernández, Sergi Vilujuana(1) i Rachid Bouchaoul

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: