Infantil Adri – Sant Joan Vilassar B 2-3

Segona jornada de lliga per l’Infantil d’Adri on van caure a casa per 2-3 davant el Sant Joan de Vilassar “B”. Els mataronins van entrar apagats al partit i poc concentrats, cosa que va fer que molt aviat estiguéssim dos gols avall al marcador. A falta de cinc minuts per acabar la primera part els nostres van retallar distancies en una pilota dividida a l’àrea rival. Els nostres no es van sentir còmodes en tota la primera part.

índice - Adrian De Gea Romero

A la segona part es va veure un altre cara. Tot i encaixar l’1-3 al primer minut de la segona part els groc i negre no es van venir avall i van millorar el joc. El que s’havia parlat al descans s’estava començant a fer i es creava perill. En una molt bona jugada col·lectiva els nostres retallaven distancies a cinc minuts del final. Malauradament el marcador no es mouria més.

Els mataronins continuen treballant i habituant-se a la categoria d’Infantil.

Van jugar: Yeray, Amadou, Oriol, Nil, Adria, Izan, Ivan, Miguel i Albert

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: