Esmeralda – Senior B 2-3

Primera victòria de la temporada del nostre filial a la sempre complicada pista del Esmeralda a Dosrius. L’equip es desplaçava després de perdre per la mínima la jornada anterior a casa davant del Alella però amb moltes ganes de demostrar que l’equip té ambició i està preparat per aconseguir una bona temporada.

IMG_8357 - Ae Enlleura't

El primer gol groc i negre va arribar a la primera part mitjançant una bona jugada de pivot de Bryan Serrano, jugador del primer equip que va venir a ajudar al filial. Els nostres van tenir ocasions per marcar el segon, sobretot a pilota parada i els de Dosrius van desaprofitar alguna contra ben aturada per Pol Pinyol, porter del primer equip que va venir a cobrir la porteria per falta de porter a l’equip. Amb aquest resultat es va arribar al descans

La segona part no va començar molt be i els locals van aprofitar per marcar l’empat amb un fort xut que va desviar un defensor i va sorprendre a Pol però una bona combinació amb el pivot, i a passada de Bryan, Marc Marin va marcar el segon i la afició groc i negre va embogir a la grada. Va durar molt poc l’alegria perquè a la següent jugada, un altre jugador local va quedar-se davant de porteria completament sol i va batre a Pol. Es complicava el partit però es va decidir amb una jugada de falta ensenyada que va finalitzar Bryan Serrano amb un fort xut que va sorprendre al porter local. Ja no es mouria més el marcador i l’àrbitre va xiular el final del partit.

Tres primers punts a la categoria que donarà moral i confiança a un equip que encara està en construcció però que ha de millorar molt el seu joc per poder estar a la parta alta de la classificació. Aquest proper diumenge, desplaçament complicat a la pista del AE Badalonès.

Van jugar: Pol Pinyol, Victor Ortiz, Victor Jordà, Bryan Serrano(2), Alex De Los Rios, Marc Marin(1), Victor Madrigal, Omar Ben Moussa, Arnau Roig i Israel David Pacheco.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: