Aleví – Futsal Mataró 2-6

Derrota del aleví al derbi mataroní.

WhatsApp Image 2019-10-13 at 10.26.08 - Gloria Hidalgo

L’aleví del Ciutat de Mataró debutava a casa en el seu segon partit de la competició contra l’altre equip de futbol sala de Mataró, els Futsal Mataró. El partit va començar amb intensitat per part dels dos equips, però desajustos defensius del nostres van permetre que el rival marqués dels dos abans del primers 10 minuts de partit. Tot i això, els nostre no van baixar el braços i Aleix, en una recuperació del equip a mitja pista, feia pujar el primer gol del Ciutat al marcador. Els rivals tampoc s’adormien i marcaven el tercer, però una ràpida recuperació de Pol Pujades, jugador del infantil que ens venia a fer un cop de mà, acabava en un fort xut que entrava a la porteria rival. Així, arribàvem al descans amb un 2-3 al marcador.

La segona part va començar amb moltes ganes per part del nostres, ja que un gol ens tornava a posar de igualtat de condicions al marcador. Malgrat les ganes i les oportunitat que vam tenir al àrea rival, el marcador no es movia. Malauradament, als 15 minuts d’aquesta segona part el rival marcava tres gols molt ràpids. Tot i això, els nostres no van fer cap pas enrere i van seguir lluitant i donant la cara. Així acabava el partit, amb una derrota del nostre aleví per 2-6. Ens toca seguir treballant per millorar dia a dia i demostrar tot el que són capaços de fer!

Un forta abraçada per Jasim, jugador del nostre equip, que durant l’entrenament va caure i es va fracturar el canell. Aquesta lesió el tindrà fora de les pistes un mes; molts ànims Jasim, t’esperem!!

Van jugar: Andrés, Keynan, Paola, Marc Guisado, Marc Fernández, Aleix (1), Pol Pujades (1)

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: