Les Corts B – SPALL Ciutat Mataró Juvenil A 5-4

Debut amb derrota a Divisió Honor del Juvenil “A” a la pista de Les Corts “B”. L’equip debutava a la categoria a la pista d’un bon rival amb una de les millors bases de tot Catalunya.

WhatsApp Image 2019-10-05 at 19.30.57 - Ae Enlleura't

El partit va tenir dues parts molt diferenciades. Els nostres van ser fidels al seu estil i van sortir d’inici a pressionar a tota pista als seus rivals que van demostrar tenir molts recursos tècnics i tàctics. Bona intensitat i ocasions per marcar el primer però van ser els barcelonins amb una greu errada nostre que es van avançar al marcador amb un gol de cap des del córner. El partit va continuar amb la mateixa tònica i va aparèixer Rachid per marcar de xut creuat de fora de l’àrea el que seria el primer gol d’un equip juvenil del Ciutat a la Divisió Honor. L’equip estava realitzant un partit molt seriós defensivament però va tenir 5 minuts molt dolents que va aprofitar Les Corts per marcar fins a 3 gols i deixar el marcador al descans de 4 a 1 que va desanimar als nostres.

A la represa, l’equip va sortir amb actitud i amb una bona defensa pressionant. En un minut, Rachid va fer dos gols demostrant el seu olfacte de gol deixant marcador 4-3. Van arribar minuts per poder empatar el partit però els barcelonins continuaven portant molt de perill a la porteria de Jan que va fer una gran segona part sota els pals però no va poder evitar el cinquè gol a falta de cinc minuts per finalitzar el partit. Els nostres van sortir amb porter jugador i creaven molt de perill a la porteria local i en una d’aquestes ocasions, Hugo va fer el quart al rebre en banda i batre per sota al bon porter de Les Corts. Quedaven 20 segons però encara es va tenir alguna jugada per empatar però sense encert. Final 5-4

Tot i la derrota, l’equip va plantar cara tot el partit i va aixecar un resultat molt complicat de 4 a 1 demostrant que els partits d’aquest any es faran molt llargs i que mai s’ha de donar per perdut res. Molt a treballar però poc a poc es va veient el que demana l’equip tècnic als seus jugadors i ben segur que faran una gran temporada. La propera setmana, debut a casa davant el Gracia FS que ha golejat a la primera jornada.

Van jugar: Patu, Jan, Alejandro, Campà, David, Vivas, Uri, Hugo(1), Rachid(3), Vila i Max.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: