Juvenil B – Sant Celoni 2-6

Van jugar: Ernest, Octavi, Bernat, Aksel, Pol C., Pol X., Aitor, Carlos, Gorin i Nico.

El juvenil B va debutar a casa davant el Sant Celoni, amb les baixes d’Aymane i Aran.

IMG-20191006-WA0003 - Marc Vilà Sala

Des de l’inici es va plantejar un partit d’anar a collar a dalt, ja que el rival només tenia dos canvis, però la realitat va demostrar que malgrat tenir 5 canvis no es va poder igualar la intensitat del rival. Tot i un bon inici on els nostres es van avançar gràcies a una bona contra que va finalitzar Gorin, els visitants van anar agafant el control del partit a poc a poc. En una sortida de pressió amb el porter avançat van anotar l’empat. I ràpidament van marcar l’1-2 amb una pilota a l’esquena rival.

A la segona part es va intentar anar a pel partit, i es va gaudir de bones ocasions però sense encert i sense ser solidaris donant la pilota al segon pal. Quan menys ho mereixem ens van anotar l’1-3, i això posava molt complicat la remuntada. Es va intentar el joc de 5 però el poc treball, la manca de confiança en ell i la presa de decisions errònia va condemnar els nostres que van acabar perdent 2-6. Pol va maquillar el resultat amb una bona jugada col·lectiva amb Octavi.

El pròxim cap de setmana visiten la pista de les Franciscanes Sabadell, un rival conegut i que de ben segur que disposarà les coses molt difícils.

1,2,3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: