Aleví – Manlleu 2-2

L’aleví s’estrena a la competició al camp del Manlleu amb un empat a dos.

45A6124E-09D6-4A6C-944A-5535EE5429CC - Gloria Hidalgo

Els nervis pre-partit tenien els nostres jugadors neguitosos, però amb molta il·lusió per jugar i demostrar tot el que són capaços de fer. Tan bon punt l’arbitre va xiular l’inici del partit van anar a per totes. La primera part va ser molt bona pel Ciutat de Mataró. Les ocasions no paraven d’arribar i la defensa estava molt atenta en tot moment. Una magnífica recuperació d’Ivan, jugador de l’infantil de l’Adri que venia a donar un cop de mà, el deixava sol i acabava amb un xut molt potent dins la porteria. L’aleví seguia tenint grans ocasions davant la porteria local, però que no pujaven al marcador. En una molt bona jugada de Marc Guisado, li feien falta dins de l’àrea rival, provocant un penal a favor nostre. Aquest el va xutar Aleix, amb la mala fortuna de no acabar en gol. Així doncs, arribàvem al descans amb 0-1 al marcador i bones sensacions.
A l’inici de la segona part, l’equip es va confiar, i en la primera jugada els rivals van marcar per deixar el marcador en empat a 1. Als nostres els hi va costar una mica tornar a estar en el partit, però un parell de combinacions molt bones van aconseguir despertar-se. Una bona passada d’Ivan, deixava a Marc Guisado davant la porteria, que amb una vaselina feia avançar-nos al marcador. Tot i que el partit pintava molt bé pel Ciutat, en un fora de banda mal sacat pels rivals, el Manlleu marcava l’empat a 2 a falta de 5 minuts pel final. L’aleví va tenir un parell d’ocasions molt bones en aquests últims minuts, però finalment el partit acabava amb un 2-2.
Bones sensacions en el debut, amb coses a millorar i amb moltes ganes de seguir treballant.

Van jugar: Andrés, Aleix, Ivan (1), Paola, Marc Guisado (1), Keynan, Marc Fernández

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: