SPALL Ciutat Mataró Juvenil – Santa Coloma Futsal 3-4 / Juvenil – Canet FS 7-4

El Juvenil “A” va disputar aquest cap de setmana els seus últims partits de preparació abans del debut a Divisió d’Honor Juvenil del proper dissabte a la pista de Les Corts “B”.

WhatsApp Image 2019-10-02 at 10.07.55 - Ae Enlleura't

L’equip arriba a aquest final de pretemporada amb la recaiguda de Guillem Roig que tornarà a estar fora un temps i la incorporació de Hammet a l’equip i la lesió en el turmell de Mario en el partit de dissabte que no deixarà debutar el proper dissabte.

Dissabte, l’equip es desplaçava a Montmeló per jugar inicialment un partit amistós davant l’equip local però finalment va disputar un partit contra Santa Coloma Futsal. Ens vam trobar amb un equip molt físic i que treballava be i ens va sorprendre a la primera part per 2 a 1. Tot i la possessió de pilota dels nostres, no van inquietar molt la porteria rival durant la primera. A la segona va pujar la intensitat i els nostres van jugar molt millor encara que a vegades els rivals treien del partit alguns jugadors que han de saber controlar els nervis. Es va aconseguir empatar a 3 però a falta d’un minut, va rebre el quart gol i la derrota que ens deixava fora del torneig.

Diumenge, l’equip en complet (excepte les baixes ja comentades anteriorment) va rebre a casa al Canet FS en la presentació del nostre club. El resultat va ser 7 a 4 i es va veure un altre imatge. L’equip va respondre i amb el seu estil de joc clàssic va aconseguir un parcial de 3-1 al descans, amb gols de Sergio Vivas després d’una bona jugada grupal, Hammet amb un potent xut i Vila amb una bona paret amb Hugo. A la segona, el Canet va retallar distàncies amb un golàs de córner però primer Max i posteriorment de nou Hammet, deixava marcador 5 a 2. Un penal en contra va significar el tercer dels de Canet. La resposta del Juvenil va ser ràpida i primer Vivas a passada de Rachid i David amb assistència de Vila, aconseguien dos gols més pels nostres i una última contra dels de Canet, finalitzava en gol i deixava el marcador final de 7 a 4.

Tot preparat pel debut Divisió Honor de l’equip el proper dissabte a la pista de Les Corts. L’equip afronta el partit amb molta il·lusió però conscient que encara queda molt que treballar en una temporada que serà complicada.

Van jugar: Patu, Jan, Alejandro, Hammet(2), Campà, David(1), Vivas(2), Uri, Hugo, Rachid, Vila(1) i Max(1).

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: