Senior B – CET 10 3-2

Últim amistós del senior B d’aquesta pretemporada. L’equip havia de jugar just després de la presentació de la temporada de tots els equips del club. Això sempre aporta un punt de nerviosisme extra.

El partit va ser d’un nivell d’intensitat bastant baix per part de tots dos equips. Tot i això les millors ocasions van venir per part dels locals que, ràpidament, es van avançar en el marcador. Al descans 1-0.

A la represa no es va millorar gaire en el joc però si que es van veure més oportunitats a les dues porteries. Després d’aconseguir posar-nos per davant amb un 3-0, vam veure com CET 10 va aconseguir escorçar diferencies fins posar el 3-2 final i amb alguna que altra ocasió per a empatar.

S’acaba la pretemporada de 4 partits, amb dues derrotes i dues victòries per part dels nostres, que afronten amb moltes ganes la temporada amb l’objectiu de lluitar per les posicions capdavanteres de la lliga.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: