Franciscanes Sabadell 4 – Juvenil B 4

Jugadors: Ernest, Octavi, Pol C., Pol Xavier, Aitor, Gorin, Carlos, Nico, Ayman, Aksel

El Juvenil B del Ciutat de Mataró va tenir el passat diumenge el seu tercer partit oficial de pretemporada davant les Franciscanes Sabadell. Al partit s’arribava amb les baixes Adam i Bernat (als que desitgem una ràpida recuperació).

WhatsApp Image 2019-09-28 at 14.19.05 - Marc Vilà Sala

Aquest cop l’equip va mostrar una cara molt més competitiva que en els partits anteriors, davant un rival directe de la lliga. Una última prova per mesurar les forces abans de començar la temporada. L’equip va sortir replegat aprofitant les pèrdues de l’equip local, però tot i disposar de diverses ocasions, els nostres no van estar gaire encertats. En el futbol, quan es perdona es paga i aquí va passar el mateix. A la primera jugada d’atac el Sabadell va anotar l’1-0. Això va fer créixer els nostres que ràpidament gràcies a un xut llunyà que va rebotar en un rival, Pol C. va fer l’empat. Els locals tampoc es van arrugar, i amb un magnífic llançament van anotar el 2-1. Abans d’arribar al descans, la fortuna va tornar a estar del nostre costat i els locals es van marcar en pròpia després que una pilota refusada pel porter, toqués a un rival i entrés.

A la represa els nostres van fer un pas endavant, van anar a buscar el rival al seu camp i els locals van fer el mateix. El partit era un constant de sortides de pressió pels dos equips. Tot i això els nostres van sortir més endollats i Nico va materialitzar al segon pal una bona jugada col·lectiva per posar-nos per davant per primer cop. La tònica del partit no va canviar però i el capità local va colar per l’esquadra un gran llançament per fer l’empat. Quan faltaven 3 minuts els locals es van posar a jugar de 5, i Aksel ho va aprofitar per tornar a posar-nos per davant, però només sacar els locals van marcar el definitiu empat a 4 amb una bona jugada de 5.

Empat just el que van aconseguir els nostres, on es va veure una millora de joc, però cal seguir millorant el joc col·lectiu i la tàctica per tal de tenir més garanties de cara al debut a la lliga!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: