Canet FS – SPALL CFS Ciutat Mataró 3-6

Molt bon partit del SPALL CFS Ciutat de Mataró en el derbi maresmenc contra el Canet.

6ABCDA93-B960-4DFF-9812-C243CFD8E03E - Joan Serra

Primera part molt intensa en la que els mataronins van aconseguir un parcial de 0-2. Primer Capilla aprofitava una passada d’ Abdel quan els grocs i negres disposaven d’una superioritat numèrica per expulsió d’un jugador del Canet.

El segon gol venia en una bona combinació entre Abdel i Jose que deixava a Abdel sol davant del porter i amb un toc sutil per sota les cames aconseguia el 0-2 amb el que va acabar la primera part tot i les ocasions dels 2 equips i en part per la gran actuació del nostre porter Ivan.

A la represa un parcial de 0-3 deixava el marcador en un 0-5 els autors dels gols van ser Abdel després de combinar amb Capilla, Jose al rematar un segon pal d’Abdel i Capilla després de combinar amb Abdel.

Faltant 10 min el Canet es posaria a jugar de 5 sense molt d’èxit però aprofitava el nerviosisme dels de Mataró per en una passada llarga al pivot fer l’1-5, en una jugada amb rebots i pals fer el 2-5 i en joc de 5 fer el 3-5. Entre els gols els grocs i negres tenien ocasions però fins faltant 2 min Capilla no faria el tranquil·litzador 3-6 en tallar una passada amb el Canet jugant amb porter jugador i després de combinar amb Abdel fer el gol amb el que es tancaria el marcador.

Bona feina de tot l’equip. Anem pas a pas però amb un pas ferm. Seguint treballant amb l’ajuda de les 2 victòries consecutives en lliga. Moltes gràcies a l’afició que es va desplaçà fins a Canet! Jornada següent contra Xarxa un equip que acaba de pujar de Divisió d’honor.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: