Canet FS B – Infantil Adri 5-1

L’equip mataroní marxava d’aquest últim amistós amb poca recompensa pel partit que havien fet. Es va veure una bona millora en l’equip groc i negre.

índice - Adrian De Gea Romero

La primera part va estar molt igualada, els dos equips es tantejaven sense acabar de fer-se mal. En una pilota parada molt desafortunada, ja que la pilota acabava dins per un rebot en un jugador mataroní, els locals es posaven 1-0. La reacció no va trigar gens, Oriol feia l’1-1 gairebé un parell de minuts més tard. Amb igualtat es va arribar al descans.

A la represa els mataronins van sortir molt segurs i van tenir ocasions de sobra per matar el partit, pero la pilota no va entrar, fins a 5 ocasions clares de gol. En una pèrdua de pilota a la sortida els locals van fer el 2-1 i tot seguit el 3-1 això va ser un cop dur per l’equip que va acabar encaixant dos gols més en pèrdues de pilota. Continuem el camí i seguim treballant per polir i millorar els errors.

Van jugar: Amadou, Yerai, Oscar, Oriol, Izan, Hector, Ivan, Alex, Albert, Miguel

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: