Eixample 5 – 3 Spall Ciutat Mataró Juvenil A

El Juvenil “A” cau la pista del Eixample 5 a 3 en el seu tercer partit de pretemporada. Aquest cop, el rival era un equip del seu grup de Divisió Honor en un important test per veure el nivell de l’equip.

Els jugadors entrenats per Camacho, Bazaga i Gigi han fet una primera part extraordinària davant un gran rival, sorprenent amb una forta pressió a pista contraria i recuperant moltes pilotes, creant ocasions però sense molt encert. No ha deixat en cap moment jugar al rival que s’ha vist molt incòmode amb el joc groc i negre. Amb un joc ràpid i bones combinacions arribaven a porteria contraria, tot i la pressió del rival. La primera part finalitza amb un resultat favorable de 0 a 1 amb un gol de Sergio Vivas de jugada estratègia en una falta del rival.

A la segona part, l’equip ha intentant mantenir la mateixa intensitat i pressió però s’ha vist sorprès per l’equip local. Els nostres arribaven a les jugades més tard i es veien sorprès una i un altre vegada pels barcelonins. En pocs minuts s’han posat 3-1 i han deixat molt tocats als nostres que veien que tot el seu treball fet a la primera part s’anava en pocs minuts. Amb els pitjors moments dels nostres, arriba el quart i cinquè gol del Eixample contrarestat amb un gol de Alejandro de fort xut i un doblepenal transformat per Mario, que deixava el marcador 5 a 3.

Bones sensacions a la primera part, amb un equip molt implicat, solidari i un gran joc defensiu, que si manté durant la lliga podrem celebrar moltes victòries però una segona part on s’ha desconnectat massa aviat i l’equip ha baixat els braços i això s’ha de treballar.

La propera setmana, l’equip jugarà dos partits contra rivals de primera divisió per tal de preparar l’inici de lliga a la pista de Les Corts del dissabte 5 d’octubre i amb l’objectiu de corregir els errors per poden afrontar aquest inici de lliga a divisió d’honor.

Gràcies a les famílies per viatjar amb l’equip i desitjar a Guillem Roig que la seva lesió al genoll no sigui molt greu i tingui una ràpida recuperació.

Van jugar: Jordi Patullé, Jan Maynou, Alejandro López, David Caro, Oriol Campà, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Mario Guillén, Hugo Fernández, Rachid, Max Garriga i Sergi Vilajuana.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: