Blanesport 3 – 3 Infantil Pol

Bon partit el que es va veure diumenge a Blanes. Els infantils entrenats per Ivan Tejedor i Pol Roy van jugar dissabte un partit contra el cadet de l’Escola Pia Santa Anna, el qual van fer un bon treball físic i van guanyar per 5-7. Diumenge tornaven a jugar, aquest cas contra el Blanesport, un equip ben treballat i on sobretot volem destacar l’actuació del seu porter que va ser decisiu per mantenir el 3-3 final.

El partit va començar molt bé pels mataronins amb moltes ocasions fins que Albert va trobar al segon pal a Iker que rematava a plaer. A partir d’aquest moment els locals van apretar una mica i tres errors defensius en pocs minuts van deixar un 3-1 al descans.
A la segona part els mataronins van apretar més i van aconseguir empatar amb dos gols que van arribar molt aviat. A partir d’aquest moment el porter local va fer una magnífica actuació i va aconseguir mantenir el 3-3 pel seu equip.
La setmana vinent disputaran l’últim partit de pretemporada però poc a poc ja es comencen a veure detalls del que pot fer l’equip aquesta temporada.

Van jugar: Gerard; Iker, Martí, Pau, Amai (2), Albert, Marc, Iker (1) i Alon.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: