Arenys de Munt 2 – 2 Juvenil B

Jugadors: Ernest, Octavi, Pol C., Pol Xavier, Aitor, Gorin, Carlos, Nico, Ayman

El Juvenil B del Ciutat de Mataró va tenir el passat diumenge el seu segon partit oficial de pretemporada davant l’Arenys de Munt. Al partit s’arribava amb les baixes d’Aksel, Adam i Bernat (als que desitgem una ràpida recuperació).

L’equip va anar de menys a més, deixant la iniciativa al equip local per tal de treballar la defensa i sortir ràpid al contraatac. Només començar el partit l’equip va encaixar un gol per la manca de comunicació i seguir la marca dels jugadors, però progressivament va anar entrant al partit i les intervencions d’Ernest van anar disminuint. Tot i així, les ocasions costaven molt d’arribar i només fèiem mal amb pilotes filtrades a les esquenes del rival. Abans d’arribar al final però una molt bona jugada trenada de l’Arenys de Munt va significar el 2-0.

A la represa els nostres van donar un pas endavant, van anar a buscar el rival al seu camp i la recuperació de pilota a prop de la porteria va significar les primeres ocasions clares. A meitat del quart, una bona passada filtrada d’Octavi per Nico va significar el primer gol després d’un gran xut de Nico. L’agressivitat dels locals va ocasionar que ràpidament es col•loquessin amb 5 faltes, i quan restaven 2 minuts per finalitzar el partit, un doble penalti transformat per Octavi va significar l’empat definitiu.

Empat amb remuntada per seguir creient i creure en que es pot completar una gran temporada!!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: