Aleví 2 – 7 Arenys de Munt

Derrota de l’aleví contra un dels preferits de la pròxima lliga.

El partit va començar amb una bona primera jugada dels rivals, que marcaven el primer gol tot just escoltat el xiulet que marcava l’inici. Va ser com una gerra d’aigua freda pels mataronins, però sense gens de ganes d’abaixar els braços, van fer un pas endavant per intentar girar el resultat. Malgrat les ganes dels nostres jugadors, molts desajustos defensius i la falta de rodatge va fer que els de l’Arenys de munt fessin pujar dos gols més al marcador abans d’acabar la primera part.
A la segona part els nostres van seguint donant guerra, amb molt bones ocasions i combinacions d’equip. Una jugada de córner del rival va produir que en Jasim tingués la mala sort de ficar un gol en pròpia. Més tard, el mateix Jasim amb una molt bona jugada individual; agafant la pilota a camp propi i arribant a porteria contrària, va aconseguir marcar el primer gol del Ciutat de Mataró. Els rivals van seguir aprofitant les errades dels mataronins per fer pujar gols al marcador. Sense donar-se per vençuts, una bona jugada d’equip va fer arribar en Marc Guisado a la porteria contrària, que amb un regat excel·lent va deixar el porter a terra i va marcar el segon gol pel Ciutat.
Finalment el partit finalitzava amb un 2-7 a favor del rival. Seguirem treballant per millorar i seguir gaudint del futbol sala!

Van jugar: Andrés (P), Aleix, Jasim (1), Keynan, Marc Fernández, Marc Guisado (1), Paola, Omaru.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: