SPALL Ciutat Mataró Juvenil – Institut Icaria CET 10 “B” 7-3

El Juvenil “A” va disputar aquest passat diumenge el seu segon partit de preparació davant l’equip sènior del Institut Icària Cet-10 “B” que juga a la Segona Divisió. El nou projecte liderat per Carlos Camacho, Angel Robles “Gigi” i Adrián Bazaga, porta 4 setmanes en marxa i aquest cap de setmana venien de realitzar un stage de pretemporada que finalitzava amb aquest partit de preparació.

Juvenil A

L’equip va arribar una mica cansat al partit després d’un cap de setmana intens però amb la plantilla completa. Com es habitual, l’equip tècnic va aprofitar aquest partit per donar minuts a tots els jugadors amb l’objectiu de agafar ritme de competició. Es va plantejar realitzar una bona pressió defensiva i de posar en joc les jugades d’estratègia realitzades durant el stage. Els visitants van arribar a Mataró amb només dos canvis i amb pocs efectius van decidir defensar a mitjà pista els 40 minuts.

El partit no va tenir molta intensitat i la possessió de la pilota era pels nostres juvenil. L’equip barceloní esperant els errors per aprofitar les contres. Els groc i negres es van avançar amb gol de Rachid, nova incorporació però els barcelonins van empatar en una contra. Dos gols locals, David i Mario, deixava parcial de 3-1 però en una jugada poc afortunada dels nostres, els visitants van aconseguir el segon gol, contrarestat per un gol de Campà i es va arribar al descans amb el 4 a 2 a favor.

A la segona part, tercer gol dels visitants que deixava un ajustat 4-3 però bona reacció dels nostres juvenils que mitjançant Guille, Vivas i de nou David, deixaven el marcador final de 7 a 3 en un partit amb poca intensitat i molt control de pilota.

Van jugar: Jan Maynou, Jordi Patullé, Alejandro López, Oriol Campà, David Caro, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Mario Guillen, Hugo Fernandez, Max Garriga, Rachid i Sergi Vilajuana

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s