Malgrat Interdinàmics – Aleví 3-0

L’Aleví s’estrena en la competició federada amb un amistós contra el Malgrat de Mar que acaba en derrota pels nostres amb un 3-0 al marcador.

Aleví

Els dos equips van començar el partit amb moltes ganes de gaudir del futbol sala. Els grocs i negres van tenir moltes oportunitats de cara a la porteria, amb molt bones combinacions dels nostres i fins i tot un pal al travesser d’Aleix. Tot això, sumat amb una bona tasca en defensa i les bones intervencions d’Andrés com a porter van fer que arribéssim al descans amb empat a 0 al marcador. La segona part va començar amb els nostres molt motivats, les oportunitats seguien arribant però sense acabar d’entrar a porteria, amb bona fortuna pel de Malgrat que els va tornar a salvar el travesser. Malauradament, una molt bona jugada de l’única jugadora del Malgrat va acabar en gol en contra. Aquest gol els van seguir dos més degut a certs desajustos defensius i al cansament dels nostres. Tot i el resultat, aquest equip ha demostrat les ganes de jugar que tenen i les sensacions són molt bones. La setmana vinent un altre partit amistós permetrà als nostres seguir gaudint i ensenyar-nos a nosaltres els grans moments que ens faran passar durant aquesta temporada.

Van jugar: Andrés, Aleix, Jasim, Keynan, Marc Fernández, Marc Guisado, Paola.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: