La Nit dels Campions premia al nostre Juvenil A

Aquesta nit de dijous en el Pavelló Municipal Teresa Maria Roca Vallmajor, a Mataró, s’ha celebrat la Nit dels Campions al Maresme, on s’ha fet entrega dels premis als campions i campiones de la lliga 2018-2019, a més dels guardos especials i fair-play que es dónen cada any.

A l’acte han assistit, entre altres, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Jordi Bonet, el directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez i l’alcalde de la ciutat de Mataró, David Bote.

WhatsApp Image 2019-06-14 at 13.31.08

En aquesta celebració el Juvenil A del Ciutat ha esta present per rebre la copa com a campió de la 1a Divisió Juvenil.

Recordem que a més de guanyar la lliga en el seu grup, el passat dia 1 de Juny van aconseguir guanyar els play-offs d’ascens a Divisió d’Honor juvenil.  Categoria on els veurem la temporada vinent afrontant un nou i divertit repte per al gran grup humà dirigit per Carlos Camacho.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: