Celebrada la IV Copa Escolar Memorial Antonio Martínez

Aquest diumenge es va celebrar la quarta edició de la copa escolar Memorial Antonio Martínez que cada any celebrem un cop acabada la temporada. Es van inscriure varies escoles de Mataró en les diferents categories (pre-benjamí, benjamí i aleví) juntament amb el nostre pre-benjamí.

dav

Durant el matí, es van disputar els partits del quadre de la categoria pre-benjamí. Estaven inscrits 6 equips: Ciutat de Mataró, GEM, Escola La Llàntia, Cor de Maria, Camí del Cros i Josep Montserrat. Un campionat molt disputat on, per sobre de tot, va regnar el fair-play i les ganes de passar-ho bé. Al final, la victòria va ser pels nostres en una final renyida contra La Llàntia. Tercer classificat va quedar Josep Montserrat guanyant en la final de consolació al Camí del Cros. 5è i 6è van quedar GEM i Cor de Maria.

dav

Per la tarda va ser el torn de les categories benjamí i aleví. 6 equips inscrits en cada una d’elles. Per part de la categoria benjamí van participar: La Llàntia, Sagrat Cor, Camí del Cros amb 2 equips, Josep Montserrat i Torre Llauder. Per la aleví van participar: GEM, Joan Coromines, Germanes Bertomeu, La Llàntia, Torre Llauder i Camí del Cros.

Una tarda intensa de partits des de primera hora de la tarda fins al vespre on vam tornar a vibrar amb grans partits i actuacions d’equips i jugadors i jugadores que de ben segur anirem veient créixer en el futbol sala.

La victòria en la categoria benjamí va ser per l’escola Josep Montserrat guanyant en la final al Camí del Cros A. En el partit pel 3è i 4t lloc, el triomf va ser per Sagrat Cor guanyant en la tanda de penals a La Llàntia. 5è i 6è classificats van ser Camí del Cros B i Torre Llauder.

dav

Pel que fa a la categoria aleví, la final la va guanyar Germanes Bertomeu al GEM que va acabar segon. El tercer classificat va acabar Torre Llauder al remuntar el partit en la segona part a La Llàntia, que finalment va acabar quarta. 5è i 6è van finalitzar el torneig Camí del Cros i Joan Coromines, respectivament.

dav

Va ser un campionat on els petits van passar-ho molt bé gaudint de la competició. Partits molt renyits i nens i nenes fent gran el futbol sala.

Des d’aquí volem donar les gràcies a totes les escoles i col·laboradors que han fet possible el bon funcionament d’aquest torneig i disposats ja a preparar una pròxima edició amb més emocions i més futbol sala.

sdr

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: