El Juvenil “A” aconsegueix l’ascens a Divisió d’Honor

B09I7194El Juvenil “A” entrenat per Carlos Camacho, Adrián Bazaga i Angel Robles “Gigi” va tancar el passat diumenge una gran temporada aconseguint l’ascens a Divisió d’Honor per la propera temporada.

L’equip es desplaçava a Quart per jugar l’eliminatòria del playoff per l’ascens davant el campió del grup 1, el Blanesport.  Un rival que va guanyar la seva lliga amb només una derrota i sent l’equip màxim golejador de la categoria. La afició groc i negre es va desplaçar amb l’equip i va estar animant a l’equip des del minut 1. Molt bon ambient a la grada també amb molta afició del Blanesport, un gran club que està fent les coses molt i molt be i que el dia anterior ja va aconseguir pujar al seu cadet a Divisió d’Honor Cadet.

Victòria molt treballada en un partit molt intens amb una bona pressió dels dos equips però que es va resoldre a una segona part on els nostres van aguantar molt millor la intensitat del partit i va arribar molt més fort al final del partit que el rival. La primera part va estar molt igualada amb els dos equips molt motivats però els de Blanes van estar molt més tranquils i encertats que els mataronins que van sortir molt nerviosos i amb molta precipitació. Els primers en avançar-se en el marcador, van ser els de Blanes amb una jugada de banda que van finalitzar al segon pal, sorprenent en Pol Piñol que no va tenir molta feina a la primera part. Els nostres poc a poc van començar a entrar en el partit i arribaven les primeres ocasions però es van topar amb un gran porter que va aturar fins a 4 ocasions molt clares dels nostres però no va poder fer res a l’empat de Abel Rangel que va fer un xut fort des del córner amb la fortuna que va tocar a un jugador rival i sorprendre al porter. Els groc i negres es van alliberar en aquest moment de la pressió i van sortir a la segona part molt més concentrats i dominant totalment el partit. Blanes començava a baixar físicament però aguantaven el partit i qualsevol equip podia aconseguir el segon. Gol que va arribar per part mataronina amb una bona jugada entre Rangel i Andrés, que va finalitzar amb un toc suau a la sortida del porter rival. Es destapava la eufòria a les grades groc i negre però encara quedava molt de partit. Aquest gol va deixar molt tocat al Blanes que va tenir ocasions per empatar però es va topar amb un inspirat Pol a la porteria, com sempre decisiu en el partit. Llavors va aparèixer José Guijarro amb un fort xut de jugada de córner que va entrar per tot l’escaire. S’ampliava la distància i faltava només 5 minuts. El Blanes va sortir de porter jugador però amb poc convenciment i els mataronins molt còmodes en la defensa van aprofitar una contra de David Caro per marcar el definitiu 4 a 1. Amb el xiulet final del partit, l’equip i afició van esclatar d’alegria. El Ciutat de Mataró era equip de Divisió d’Honor!!!

B09I7304

Juvenil “A” Ciutat de Mataró: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana. Entrenadors: Carlos Camacho, Adrián Bazaga i Angel Robles “Gigi”

“L’equip tècnic i de jugadors vol donar les gràcies a totes les persones que es van desplaçar a Quart per animar-nos i a tots aquells que ens van seguir a través de la plataforma streaming de la Federació Catalana des de casa seva. Tanquem una temporada increïble amb un grup humà impressionant que han aconseguit el seu objectiu proposat a principis de temporada. Un equip que tothom sabia quin era el seu rol i que ha connectat molt be des de la pretemporada.

Gràcies com sempre a aquestes families que ens han acompanyat durant tota la temporada a tots els partits i a tot l’equip que forma el club: president, coordinadors, tècnics, jugadors, etc… gràcies!!! Hem demostrat que De la Grada al Camp, SOM UN!!!

WhatsApp Image 2019-06-02 at 15.12.21

Us deixem amb un vídeo resum del partit de la retransmissió per part de la FCF:

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: