IV Copa Escolar Futbol Sala

WhatsApp Image 2019-05-29 at 21.22.46Arriba una nova edició de la Copa Escolar de Futbol Sala – Memorial Antonio Martinez que organitza el CFS Ciutat de Mataró. Aquest any tornem a apostar pel mateix format que la tercera edició i es realitzarà durant el proper diumenge 9 de juny durant tot el dia. Pel matí, tindrem la participació dels equips prebenjamins i per la tarda dels benjamins i alevins, amb la confirmació de les escoles de La Llàntia, Torre Llauder, Josep Montserrat, Camí del Cros, Joan Coromines, Germanes Bertomeu, GEM, Sagrat Cor i Cor de Maria.

La Copa Escolar pretén ser una festa de final de temporada i reconeixement pels equips de futbol sala que han competit als jocs escolars de Mataró. D’aquesta manera premiar els jugador/es amb obsequis i compartir un diumenge de futbol sala escolar a la nostra ciutat.

El passat dijous es va realitzar el sorteig i ja tenim els horaris de la Copa:

WhatsApp Image 2019-05-30 at 18.48.12

Sort a tots els equips!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: