Gran temporada de l’Aleví «A» que acaba sisè en el seu primer any a primera

5134850C-6C3B-4228-8F8B-1C3F96DF1E82 - Joan SerraEmpat en l’ultim partit de la temporada de l’Aleví entrenat per Joan i Adri. Partit amb diferents nivells de joc on els nostres s’avançaven en el marcador amb gol de Pol després de una galopada per la la banda i fort xut. Oportunitats pels dos equips però finalment eren els locals els que marcaven abans d’acabar la primera part. A la segona oportunitats pels 2 equips però pals i sobretot porters feien que els gols no pugessin al marcador.

Amb aquest empat l’Aleví acaba sisè a la lliga complint l’objectiu que s’havia marcat aquesta temporada. Recordem que el salt d’aquest equip ha estat vertiginós, fa 2 anys jugava a escolar amb els nostres amics de la Llàntia-Enlleurat. La temporada passada van quedar campions de Tercera Divisió i a Primera compleixen els 2 objectius proposats pel cos tècnic. Enhorabona a pares i nens DE LA GRADA AL CAMP SOM UN!

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: