El Sènior Femení es de Primera!!

4A9F09EA-5D79-474F-9921-73C6387108C9 - Lluis MaciasVictòria del Femení que gràcies aquests tres punts aconsegueix l’ascens per la pròxima temporada a Primera Divisió Catalana. Amb el pavelló ple de familiars, amics/amigues i entrenador/es i jugador/es del club, les noies dirigides per Lluís i Paco Bruguera van anar a pel partit des del primer minut. Als 20 segons Ari va posar el primer i 30 segons mes tard Yasmin posava el segon. A partir d’aquí tot estava a favor de les nostres noies i el temps anava passant, abans del descans Ciara després d’una bona combinació de totes les jugadores posava el 3-0. A la segona part tot començava igual, i va caure un gol obre de Marta Carrasco. Un parell de sustos de les visitants van fer que Marta treballés una mica i va finalitzar el partit amb el 4-0 final. Han sigut unes guerreres desde el primer partit fins l’últim, i sobretot mai han baixat els braços per aconseguir l’objectiu, molt merescut.

Des d’aquí volem donar les gràcies a tots els aficionats que van venir al pavelló, i els que no van poder però també ens han donat suport durant tot l’any, agraïr al club també tot el seu suport desde el President, en Paco, fins l’últim jugador. Ara i sempre de La Grada al Camp SOM UN! 1, 2, 3 Mataró!!

WhatsApp Image 2019-05-26 at 11.33.00

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: