El Juvenil «A» acaba la lliga amb victòria al Millán

WhatsApp Image 2019-05-25 at 14.15.34Últim partit de lliga del Juvenil «A» que jugava al Millán davant del Mollet, equip amb poques però encara opcions de mantenir la categoria de primera. El partit va ser dur amb un Mollet molt motivat que va sortir molt fort d’inici i es va avançar en el marcador. Semblava l’inici de l’últim partit a casa contra Badalona però l’equip aquesta vegada si va reaccionar i generava moltes ocasions a la porteria visitant. L’empat va arribar de penal, mitjançant Adrià Dorca i posteriorment Sergi Vilajuana va aconseguir el segon en una bona jugada col·lectiva però els de Mollet no es van enfonsar i van demostrar que volien lluitar fins al final, tornant a remuntar el partit amb dos gols. També gràcies a la passivitat defensiva dels nostres que no van defensar com altres partits. Abans de finalitzar la primera part, de nou Sergi Vilajuana va marcar l’empat a tres i Andrés Garcia aconseguia el quart per donar-nos avantatge en el descans.

La segona part va començar com la primera, un jugador del Mollet va marcar molt fàcilment entrant pel mig de la nostra defensa i així empatar el partit que va estar molt igualat fins als últims minuts que va aparèixer José Guijarro per marcar el cinquè i donar una nova victòria.

L’equip finalitza la lliga amb 68 punts (22 partits guanyats, 2 empatats i 2 perduts), amb tant sols 40 gols en contra convertint-se en l’equip menys golejat i amb 103 gols a favor, sent el segon equip més golejador darrera del Sant Joan Vilassar.

Ja només ens queda disputar el partit del playoff d’ascens a Divisió d’Honor davant del Blanesport. Una eliminatòria a partit únic on l’equip es juga tot el treball de la temporada. El partit es juga el proper diumenge 2 de juny a les 13:30 en el Pavelló Municipal de Quart (Girona). Demanem una crida a tota la afició groc i negre per recolzar al nostre equip i ben segur, que no ens fallaran.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia(1), Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca(1), Oriol Roy, Guillem Roig, José Guijarro(1) i Sergi Vilajuana(2).

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: