Canet vs Juvenil “A” 1-2

whatsapp image 2019-01-20 at 14.49.19El Juvenil “A” aconsegueix una nova victòria en lliga, aquest cop a domicili a la pista complicada del Canet. Els dos equips arribaven al matx amb la feina feta però amb l’objectiu d’aconseguir els tres punts i continuar sumant. Els locals van sortir a defensar a mitjà pista i deixar la possessió de la pilota als nostres però amb molt poca profunditat. Poques arribades a porteria contraria per part dels groc i negres i algunes contres mal finalitzades per part dels de Canet, fins que Oriol Roy va aconseguir marcar el primer en una jugada d’estratègia de córner. Amb aquest resultat es va arribar al descans. A la segona part, els locals van pujar la seva pressió defensiva i es va veure moltes més ocasions i molta més intensitat en el partit. Bones intervencions dels dos porters i de nou, Oriol Roy va marcar el segon en una bona combinació amb Sergi Vilajuana. Els locals van sortir de cinc però no van inquietar molt la porteria de Pol Pinyol que va estar de nou molt segur a la porteria, excepte una perduda en sortida des de la banda que va aprofitar el Canet per marcar el definitiu 1 a 2.

El proper dissabte, l’equip disputa el seu últim partit de lliga al Millan contra el Mollet. Partit que ha de servir per continuar el ritme de competició abans d’afrontar el partit de playoff contra el Blanesport per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor. El partit es disputarà el diumenge 2 de juny a les 13:30 al Pavelló Mpal de Quart a Girona.

Van jugar: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca, Oriol Roy(2), Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: