L’Aleví “A” perd el derbi mataroní

alevi a 18-19L’ Aleví A perd el derbi per 2-1 tot i plantar cara tot el partit. Partit calcat al de la primera volta. Dos estils diferents buscant jugar a futbol sala. Els primers minuts els nostres van anar a pressionar però es van desgastar molt en la pressió i amb un futbol sala molt directe del rival es va optar per anar a mitja pista. A partir d’aqui els nostres van tenir opcions al contraatac i van aconseguir avançar-se en el marcador. Els locals ho provaven però eren els nostres els que gaudien de les millors opcions que no acabaven de materialitzar. En una bona jugada els locals feien l’empat i poc després s’avançaven en el marcador. Els jugadors dirigits per De Gea i Serra van tenir les últimes ocasions però no es va aconseguir l’empat. Una llàstima perquè l’esforç va ser molt bo. Tot i així vam seguir demostrant que SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: