Gran final de temporada del Infantil

F00476BE-0D78-4394-8067-7F542507938C - Pol Roy LópezCara i creu del Infantil. Fa dues jornades va caure a casa davant del Sant Joan de Vilassar i la passada jornada va aconseguir una victòria de mèrit a la pista del Escola Pia Sabadell. Us deixem les dues cròniques del partit:

INFANTIL vs SANT JOAN DE VILASSAR 2-5

Els mataronins tenien un partit complicat contra el Sant Joan de Vilassar. Dos equips que es coneixen molt i molt bé i de ben segur que no seria fàcil per cap dels dos. Les coses van començar molt bé quan en els primers minuts de joc Pau va avançar els locals. A partir d’aquest moment els visitants van apretar una mica més i els nostres van tenir moments on no van estar encertats i ho van aprofitar els nois de Vilassar per marxar 1-4 al descans i deixar molt tocats als mataronins. Només començar la segona part Albert retallava distàncies. Tot i les moltes ocasions i un canvi d’actitud a la segona part, no van ser suficients per canviar el marcador, que els de Vilassar van tancar amb un 2-5 en la última jugada del partit.
Van jugar: Àlex i Gerard; Guim, Arnau, Albert (1), Pau (1), Amai, Carlos i Marc.

ESCOLA PIA SABADELL  “B” vs INFANTIL

Cop d’autoritat dels nostres infantils a la sempre complicada pista de l’Escola Pia. La bona actitud de tot l’equip dins i fora de la pista va ser clau en la importantissima victòria dels mataronins. El partit va ser molt treballat i molt lluitat pels dos equips durant tota l’estona. La fortuna va arribar pels nostres que a la meitat del primer temps i després de bones ocasions arribava el 0-1 d’Adam. Amb aquest resultat s’arribava al descans del partit. A la segona part els nostres volien mantenir el mateix plantejament que a l’inici, però en la primera jugada els locals va empatar el partit. Moltes ocasions pels dos equips, especialment pels mataronins que van tenir uns últims 5-6 minuts on el porter local va fer grans aturades. Pràcticament en l’última jugada del partit Amai va convertir un gran gol des de llarga distància. Bon partit dels nostres que recuperen el sabor de la victòria després de tant de temps. La setmana que ve últim partit de lliga a casa contra el Futsal Mataró “B”.
Van jugar: Àlex i Gerard; Marc, Adri Cruz, Guim, Carlos, Adam (1), Amai (1), Albert, Pau, Arnau i Martí.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: