El Sènior Femení manté les opcions d’ascens a primera

AE218B57-8A33-494C-BE6F-C524E53763BB - Lluis Macias

El Sènior Femení manté les opcions d’ascens després de jugar dos partits importants en les darreres setmanes:

SÈNIOR FEMENÍ vs LA GARRIGA 0-2

Primer va caure derrotat davant la campiona de lliga per 0-2 al marcador.Va ser un partit amb molts nervis, ja que les nostres noies es jugaven l’ascens de categoria. La primera part va estar marcada per un xut al pal de Yasmin però sobretot amb molt de respecte dels dos equips. A la segona les mataronines van donar un pas endavant i van tenir moltes ocasions per transformar el gol, i quan mes a prop estava el gol local en un contratac les noies de la Garriga posaven el 0-1 al marcador. Més nervis encara i l’equip es va posar a jugar de 5 per almenys poder empatar el partit però un error de les nostres noies posava les visitants el 0-2 final. Amb aquest resultat, el femení deixava de dependre de elles mateixes per aconseguir l’ascens però tot passava per guanyar la jornada següent al Premià de Dalt i es va aconseguir.

PREMIÀ DE DALT vs SÈNIOR FEMENÍ 0-1

Victòria importantíssima a la pista del Premià de Dalt (2a classificada) per arribar a l’ultima jornada amb opcions d’ascens a Primera Divisió. El partit va començar amb molt de respecte dels dos equips, defensaven a mitja pista i buscant l’error del rival per fer mal. Jugada estratègia de banda de les mataronines va acabar en el primer gol del partit, mes per un error de la porteria que del xut d’Ainoa, però la pilota va entrar, que es lo mes important. A partir d’aqui les locals van apretar una mica més, però hi havia un mur a la porteria defensada per Marta, jugadora del partit, que si no estava ella ja estava una companya per tapar tots els xuts. Abans d’acabar la primera part, Ari, que ofensivament quan rebia pilota donava perill, va donar amb un rebot al pal que va deixar el Pavelló de Premià sense paraules. A la segona part, Premià va pujar més endavant la pressió, però l’equip volia guanyar, i va estar apunt d’aprofitar els contratacs però entre les faltes tàctiques de les jugadores rivals i la seva tanca ho tallaven molt ràpidament. Els últims minuts de partit van ser de bojos, tothom sabia la importància i que només un gol ho canviava tot, però les nostres ‘GUERRERES’ van deixar la porteria 0 i van guanyar. Molt orgullós d’aquest grup no només de jugadores, sino d’amigues com ho han donat tot a la pista, passi el que passi la propera setmana ha sigut una gran temporada d’aquestes noies! I el club sabem que també estan molt contents de nosaltres. Pròxima setmana a casa esperem tenir opcions d’ascens, demanem al pavelló ple, sigui amb opcions o no, perquè aquestes noies s’ho mereixen. 1, 2, 3 Mataró!!!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: