El cadet goleja en el seu últim partit a casa de la temporada

BA878B05-B890-4423-942F-7A71A3921037 - Marc Bruguera6-2 va ser el resultat final del partit del cadet davant el Mollet. Un partit on el cadet necessitava guanyar per sortir de la mala ratxa de 2 partits sense sumar els tres punts. Amb la temporada finiquitada per ells, van sortir a dominar el partit i a fer-se amb els tres punts, per donar l’última alegria a casa davant la seva afició. El porter Cristian, lesionat a principis de la segona volta, va veure recompensada la seva paciència i el seu sacrifici per recuperar-se quant en Marc el va fer sortir a pista i disputar alguns minuts en el partit.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: