Derrota del SPALL Ciutat de Mataró en l’últim partit de lliga al Millán

518155EA-3BE3-48EE-9B6F-4DEF4BA064A8 - Joan Serra.jpegÚltim partit a casa del SPALL CFS Ciutat de Mataró i derrota contra el Montcada en un mal partit Matatoní que va tardar en entrar al partit. Primera part amb un bon començament davant un rival que es jugava el descens directe en cas de derrota. Els primers en avançar-se en el marcador van ser el visitants però els de Serra van empatar ràpidament el partit. A partir d’aqui apagada de llums i 3 gols seguits dels visitants. A la segona amb el 1-4 en contra els mataronins van apartar les dents i van posar el 2-4 al marcador però res en el camp ajudava, masses coses en contra feien que els visitants fessin 2 gols mes i es posessin 2-6 i els mataronins sortissin a jugar de 5. Aquí es van veure els millors minuts groc i negres arribant al 5-6 però faltant un minut els visitants feien el 5-7 que ja no canviaria. Ressaltar els 4 gols de Capilla. L’ultim partit de Guarnido a casa tot un lluitador que va tornar a la pista quan ningú s’ho pensava després de patir un fort accident i un nou debut d’un juvenil en el senior A, aquest cop era Jose Guijarro el juvenil número 6 en pujar aquesta temporada. SOM UN!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: