Segona derrota a lliga del Juvenil «A»

whatsapp image 2019-01-13 at 17.52.01 (1)El Juvenil «A» jugava aquest passat dissabte contra el Badalona Futsal Iris una nova jornada de lliga després d’aconseguir el campionat la darrera jornada. Els nostres van sortir amb poca tensió i competitivitat que va aprofitar els badalonins que en 5 minuts van aconseguir 4 gols davant la passivitat defensiva dels nostres. Tocava remuntar i l’equip va començar a jugar de cinc amb llargues possessions però molt poca profunditat que provocava poques ocasions de gol. Tot i això, Pol Pinyol va aconseguir marcar el primer a la primera part i en Sergi Vilajuana el segon a la segona part. Més ocasions per aconseguir el tercer però l’equip estava molt imprecís en totes les seves accions i el marcador no es va moure.

Toc d’atenció a l’equip que encara que juguin amb l’objectiu aconseguit, encara han d’afrontar un partit decisiu contra el Blanesport per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor i s’ha mantenir el ritme de competició en aquestes dues últimes jornades. El proper partit a la pista del Canet.

Van jugar: Pol Pinyol(1), Oriol Roy, David Caro, Guillem Roig, Abel Rangel, Sergi Vilajuana(1), Andrés Garcia i Adrià Dorca

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: