Santvicentí vs Cadet 2-2

EF1A802E-A889-4775-880A-741B57784E9A - Marc Bruguera.jpegEl cadet empata a dos a casa del Santvicentí, dos equips que ja no es jugaven res, on es va veure un partit dur i intens, on els dos equips anaven forts. Es van veure 19 faltes en tot el partit, 12 d’elles a la primera part amb dos dobles penals a favor del nostres nois. El partit es va escalfar sobretot per la duresa del contrari i els nostres no es van arrugar. Més de 20 xuts a porteria rival, només es van aconseguir dos gols de Mario i Nico. Els millors jugadors del rival van ser els seus dos porters. En dos contratacs ells van fer els seus dos gols.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: