Resultats del Prebenjamí

WhatsApp Image 2019-05-12 at 21.43.23.jpegESCOLA PIA CALELLA – CIUTAT DE MATARÓ 5-11
Els nostres petits van aconseguir la victòria en un partit molt emocionant a Calella on es van desplaçar només amb 5 jugadors. Empat en el primer període després de tenir que remuntar un primer gol local i gràcies a una gran aturada de Genís a la porteria a falta de pocs segons. El segon període es guanya amb un gran gol de Modibo des de mitjà pista, un de Hugo i un altre de Iker. El tercer i quart període també es van guanyar amb bons gols de combinacions i segons pals de tots els jugadors, demostrant un bon joc d’equip.

HAMELIN – CIUTAT DE MATARÓ 7-9
Nova victòria a domicili de l’equip que jugava a la pista del Hamelin a Alella i va guanyar el primer període sense problemes. El segon període es perd per la mínima però l’equip reacciona en el tercer període amb un resultat favorable de 1 a 2. El quart i últim periode va finalitzar en empat a cero amb poc encert cara a porteria dels dos equips.

CIUTAT DE MATARÓ – IAE ALELLA 7-9
El prebenjamí no va poder aconseguir la tercera victòria consecutiva en lliga i va caure al Pavelló Eusebi Millán davant del Alella. El primer període es va guanyar per 1 a 0 però els següents període es va perdre i en l’últim i definitiu es va empatar. Tot i això, molt bona imatge els nostres petits que cada jornada milloren i estan realitzant un gran final de lliga.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: