Golejada de l’Aleví “A” contra La Unión de Santa Coloma

1D3F760D-B687-413A-A58A-9EAE224B9A21 - Joan Serra.jpegBon partit i bon resultat dels nostres alevins dirigits per Adrian De Gea i Joan Serra. Primers minuts on els mataronins han gaudit de moltes ocasions però la portera rival ho parava tot. Al minut 9 Oriol obria la llauna fent el primer dels seus 2 gols. Iker feia el segon gol i aconseguiria un hat-trick al partit. Pol Pujades feia el 4 gol i en el seu cas aconseguiria un poker de gols en tot el partit. Alon feia el 5 i firmaria un doblet en el match. Ivan també aconseguirà fer un doblet i tancaria una bona golejada final per 13 gols a 0. A banda d’això, l’equip a estat seriós durant tot el partit fent molt bones combinacions i mantenint una bona concentració.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: