El SPALL Ciutat de Mataró continuarà una temporada més a Tercera Nacional

c6e67b4f-c967-4646-8f7e-bbe1aff64bef-joan-serra.jpegL’ Spall CFS Ciutat de Mataró no pot aconseguir la victòria contra un Arrels que es jugava la permanència a Tercera Nacional. Els jugadors de Joan Serra ja s’havien salvat matemàticament abans de començar el partit pels resultats dels altres afectats 8 equips ara 6 que no es poden adormir i que diu molt de la competitivitat de la lliga. El Sènior s’avançava en el marcador amb una gran jugada conjunta que rematava Capilla. Als 8 minuts empatava l’Arrels amb un gol fantasma i 6 minuts després Alex de xut exterior feia el 2-1. Joc amb moltes fases pels 2 equips i a la segona arribava l’empat dels visitants quan la pilota tocava en Chus i de rebot entrava a la porteria. I a falta de 4 minuts feien el 2-3 en aprofitar una altre rebot que quedava mort a dintre de l’àrea. Tot i provar-ho amb el joc de 5 els groc i negres no va poder empatar i estan novens a 1 punt dels setens.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: