El Premià de Dalt acaba amb el somni del Cadet

A45D0E52-63AF-4550-B571-BD5E343F075D - Marc BrugueraEl cadet, tercer classificat, visitava la pista del Premià de dalt, quart classificat, amb les baixes d’Adrián i Cristian lesionats i d’Alejandro que va anar convocat amb el Juvenil. Els locals van donar la iniciativa als nostres nois. Ells estaven molt comodes a mitja pista i aprofitant els contraatacs amb les errades en els controls o passades. La primera part finalitzava 2-2. La segona part, el cadet va ser superior. En dos minuts va col·locar el marcador 2-4, semblava guanyat, i no aprofitaven les ocasions de gol per assegurar el resultat. El rival que no tenia res a perdre, estava comode i seguia aprofitant els contraatacs. 3-4 a falta de 8 minuts. 3-5 a falta de 3 minuts i després… En un minut, el cadet va veure com el seu rival no només s’apropava en el marcador sino que empatava i els remuntava i els deixava fora de la lluita per l’ascens a falta de 3 jornades. Tres errors defensius fan que s’acabi el somni del cadet.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: