Canet vs Infantil 5-2

E4EBA519-88BA-4EE2-93C1-EAFF310BCD4B - Pol Roy LópezEls nostres infantils vistaven la sempre difícil pista del Canet FS, un rival directe a la lliga. El partit va estar dominat en tot moment pels locals que van controlar totes les situacions del partit i no donaven opcions als mataronins que van fer un dels pitjors partits de la temporada. En el descans es va marxar amb un 5-0 que feia molt de mal. A la segona part els mataronins van tenir una mica més la pilota i van utilitzar sovint el joc de porter-jugador per intentar buscar altres opcions per fer mal als locals. Al final es va arribar amb un 5-2 al marcador que maquilla una mica la primera mala part que s’havia fet. Un mal resultat que desenganxa al Canet del grupet pel qual competia estar els mataronins, un 3r o 4t lloc.

Van jugar: Àlex i Gerard; Martí, Adri Cruz, Guim, Arnau (1), Pau, Carlos (1), Marc, Adam, Alon i Pol.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: