El Femení guanya i manté les opcions d’ascens

164B3B9E-DF77-42B9-A7EB-94292CEFC7E2 - Lluis MaciasVictòria contundent del femení davant una de les rivals directes per les posicions d’ascens, el Rosario Central, per 4 gols a 1 al marcador. Les nostres jugadores han començat una mica nervioses i amb les primeres ocasions eren de les visitants, però amb una mica de fortuna, un xut d’Ainoa havia un rebot dintre l’area que posava el 1-0 al marcador. Pocs minuts mes tard, una jugada calcada feia que Sonia posés el 2-0 i així s’arribava al descans.

A la segona part les nostres noies van millorar a la pressió I la col•locació i va començar a tenir bones oportunitats de marcar, el tercer gol va ser obra de Paula després d’una gran jugada de Yasmin, pocs minuts mes tard les visitants retallaven distàncies i també es van posar a jugar de 5 però una gran defensa va servir que Ari posés el 4-1. Final i la victòria per les nostres noies. Segueixen depenent d’elles mateixes per aconseguir l’ascens de categoria, queden 3 finals on segur que ho donaran tot per intentar aconseguir-ho! 1, 2, 3 Mataró

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: