EFS Jordi Sánchez vs Aleví “A” 5-1

80795E09-2917-4668-95BE-6C77DE020E5D - Joan SerraPartit fluix del nostre Aleví “A” que s’ha vist superat per un bon Jordi Sanchez que amb un bon joc de combinacions es plantaven amb facilitat davant la porteria dels groc i negres. La millor notícia ha estat que durant molt de temps l’equip no estava amb tots els seus integrants i avui tots han pogut participar. L’equip dirigit per Serra i De Gea no s’ha sentit còmode a la pista en cap moment i tot que a la segona a tingut les seves opcions no ha pogut materialitzar-les. Toca treballar per aconseguir el segon objectiu de la temporada. DE LA GRADA AL CAMP SOM UN.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: