Bona victòria del SPALL CFS Ciutat de Mataró a Sabadell

IMG_8316Els groc i negres començaven amb mal peu el partit, tot i tenir les primeres ocasions en avançar-se, eren els locals els que posaven l’1-0 al marcador. Ràpidament Lluís Macias feia l’empat amb un bon gol i Pol Aledo donava la volta al marcador fent el 2-1. En 2 minuts més un gol en pròpia i un altre gol de Lluís posaven l’1-4 al marcador i posaven una calma que no agradava al míster Joan Serra sabedor de la capacitat golejadora del equip rival i així ho va transmetre als jugador. Ocasions pels Mataronins però el gol abans del final de la primera part era dels locals. Només comença la segona Aledo feia el 2-5 i amb els groc i negres un pel relaxats arribava el 3-5 local. Nou toc d’atenció pels de Serra i nova reacció amb el 3-6 i hat-trick de Lluís Macias. Amb els locals jugant amb porter jugador arriben el 2 gols d’Abdel i grans moments combinatius de l’equip que no tenien recompensa. Al final 3-8 al marcador que deixa l’equip en vuitè lloc amb 35 punts. De la grada al camp Som Un!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: