El Juvenil “A” es proclama campió de lliga

WhatsApp Image 2019-04-28 at 14.13.51.jpegEl Juvenil “A” guanya a casa per 4 a 1 a l’Institut Icària – CET10 “C” i es proclama matemàticament campió de la Primera Divisió Juvenil a falta de 3 jornades. Després d’una gran temporada amb tant sols una derrota i dos empats, l’equip aconsegueix el seu objectiu de ser campions de lliga amb les grades del Millán plenes per animar a aquest gran grup. Un equip que ha donat molt per aquest club i que avui ha tingut el seu reconeixement.

No s’ha vist el millor partit del Juvenil, amb moltes imprecisions i poca profunditat cara a porteria. Les ganes de guanyar i la pressió, ha estat el seu major handicap. Els barcelonins s’avancen en el marcador amb un gol de corner però abans de finalitzar la primera part, Sergi Vilajuana aconseguia l’empat després d’una bona jugada d’equip. El descans va venir molt be per poder corregir aspectes tècnics però sobretot per donar un toc d’atenció a l’equip i sortir amb més ambició a la segona part.

A la segona, l’equip continuava amb la possessió de la pilota però continuava sense saber atacar una bona defensa visitant amb un joc molt previsiu. Fins que va aparèixer José Guijarro que va agafar una pilota fora de l’àrea i amb un fort xut va sorprendre al porter rival. Gol que ens donava tranquil·litat i es podia veure el autèntic equip que s’ha vist durant la temporada. Recuperació de Adrià Dorca que assisteix a Sergi Vilajuana i que aquest li torna per a que Dorca fes el tercer dels nostres. Els barcelonins van sortir de cinc, creant perill a la porteria de Pol Pinyol però Abel Rangel recuperava una pilota i casi des del terra, aconsegueix marcar el quart des de camp propi. Només quedava esperar el xiulet final de l’àrbitre i CAMPIONS!! Esclata la alegria i després de saludar esportivament a l’equip contrari, tothom treu els nervis fora i es celebra a la pista i amb la grada que no va parar de animar durant tot el partit.WhatsApp Image 2019-04-28 at 13.08.51

Enhorabona a l’equip: Pol Pinyol, Andrés Garcia, Alejandro López, David Caro, Adrià Dorca, Sergio Vivas, Oriol Roy, Guillem Roig, Abel Rangel, José Guijarro i Sergi Vilajuana, i a l’equip tècnic: Carlos Camacho, Adrián Bazaga i Angel Robles “Gigi”. Gràcies a tota la família groc i negre per venir a animar i demostrar més que mai que #SOMUN

En especial a aquests pares, mares, germans, germanes que han estat tots els caps de setmana recolzant des de les grades al nostre equip. Després del partit, l’equip amb les famílies en complet han anat a dinar per celebrar-ho

Però això encara no s’acaba!! Queden 3 partits de lliga i el cap de setmana del 1-2 de juny es jugarà el playoff d’ascens a Divisió d’Honor a partit únic en una seu encara per confirmar des de la Delegació de Girona i davant del campió del grup 1 de primera divisió que podria ser Blanesport o Malgrat, que es juguen el campionat en el proper partit de lliga. Convidem de nou a tota la família groc i negre per venir animar al Juvenil “A” per aconseguir aquest nou objectiu.

Us deixem amb un recull de fotos de la celebració i un vídeo del partit.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: